Saturday, 25 April 2015

Europe Trip Day #7 - Eiffel I'm in Love

Previous post; Europe Trip Day #6 - Bonjour Paris

22nd June 2014

Malam tadi tidur hmm boleh lah nak kata lena tak lena sangat la. Ada wash basin dalam bilik so cuci muka gosok gigi kat dalam bilik je. Pastu mandi kena pergi kat hujung corridor ada shower share-share tu pun 2, 3 kali ulang tengok ada je orang. Sabor je la ea tp takpe hari ni nak pergi Eiffel Tower! Kemain up post Eiffel I'm in love gitu padahal cerita tu tak pernah tengok pun. Kehkeh dah dah meh layan gambar je.
Morning walk gitu romantic la tu hahahha




Church mana ntah ni



Pencarian Musee de Louvre

Eh eh belakang tu hehe macam dekat je nampak


Musee de Louvre




Eiffel!

Queue nak beli tiket naik Eiffel Tower almost 2 jam dengan perut kosong di bawah terik mentari hahah

Atas Eiffel yg tak berapa atas lagi


Senja d'Eiffel hahah gitu ko
Ok tu je harini jalan-jalan Paris tak banyak jalan sangat pun sebenarnya cam penat & tak excited pun kan hmm takpe lah sambung esok. Esok ke mana kita? Tungguuu..

Expenses harini;

22nd June 2014
1. Entrance ticket Eiffel Tower - €43.50 (youth)
2. Metro ticket 7 pcs - €11.90

Total = €55.40

See tak makan pun harini kan sadis jua ikat perut di negara orang gitu balik bilik makan maggi tuna bagai uols bagi luggage ringan esok nak jalan jauh.

Okay daaa!

No comments:

Post a Comment