Sunday, 23 August 2015

Krabi-Phuket-Hatyai Expenses & Purrfect Cat Cafe, Penang

Previous post; Krabi-Phuket-Hatyai (Part 4)

Ok uols ni breakdown expenses untuk 4D3N Krabi-Phuket-Hatyai Trip kitorang. Breakdown ni BFF iols yg buatkan. Boleh lah nak refer kalau membantu. Perlu diingat rate yg kitorang dapat ni sebab deal dgn W si orang Siam. Ada lah kot cara dia dapat murah ke apa hehe.


14 October 2014

Then, before balik KL ni iols & BFF nak singgah Purrfect Cat Cafe, Penang dulu. Gebus ok meow2 tu hahah geram gila dah lah pemalas. Angkat muka pun tak nak. Untuk pencinta kucing cm kitorang ni boleh tahan sawan lah tengok diorang ni hihi. Café ni kat Muntri Street & sesiapa nak masuk main2 kucing kena order at least a drink. Kat bawah café ni ada jual souvenirs & atas baru ada kucing2 nya.











Tak lama pun kat cafe ni sebab nak catch up bas balik KL. Kerja menimbun2 ok menanti huhh mencik!

Pasni trip to Seoul plak k bai!

No comments:

Post a Comment